Betöltés alatt... Kérem várjon...

Hirlevél feliratkozás


Sue Townsend: Adrian Mole - Cappuccino évek

  • Sue Townsend: Adrian Mole - Cappuccino évek
Egységár:
1990.-Ft
Kiadó/gyártó:
Kiszállítás:
Megrendeléskor kiszámítjuk!
Bookmark and Share


Termékleírás

Kedves Ms Bridget Jones!
Olvastam magánügyeit az Independentben, ezenkívül távoli ismeretségben állunk, a Nagy Zabálás konyhafőnöke Peter Wad alkalmazottja vagyok. Hadd vágok rögtön a közepébe. Tizenhárom és valahány éves korom óta naplót vezetek, mely meggyőződésem szerint igényt tarthat a nagyközönség,valamint a szociológusok és a jövendő történészeinek érdeklődésére is.
Ön hogyan publikáltatta naplóit?
Hálás lennék, ha írna nekem, vagy felhívna a Nagy Zabálás telefonszámán, és akkor megbeszélhetnénk egy találkozót, ihatnánk egy kávét (vagy egy pohár fehérbort).

Tisztelettel: A.A. Mole U.I.: Nemdohányzó vagyok

A harmincas éveiben járó Adrian továbbra is aggódik: Válhat még belőle jó apa? Csak átverés a Viagra? Miért nem akarja a BBC megfilmesíteni az ő sorozatgyilkosról szóló komédiáját, A fehér furgont?

Belsőségekre specializálódott, ünnepelt konyhafőnökként, szingli szülőként és szüzességi fogadalmat tett regényíróként vajon megleli-e a beteljesülést, amire vágyik? Vajon Blair Szép Új Nagy Brittanniájában van-e helye Adrian Mole-nak?

Egyéb adatok

Szerző:
Sue Townsend
Terjedelem:
296 oldal
Kiadás éve:
2009

A hasonló termékek ebben a kategóriában

Kívánságlistám

Kattintson az alábbi gombra, hogy hozzáadja a Sue Townsend: Adrian Mole - Cappuccino évek terméket Ön kívánság listájához.

Itt járt ...