Betöltés alatt... Kérem várjon...

Hirlevél feliratkozás


Pöttöm Park: Látogatás a beszéd birodalmába

  • Kép: 1
Egységár:
3999.-Ft
Kiadó/gyártó:
Kiszállítás:
Megrendeléskor kiszámítjuk!
Bookmark and Share


Termékleírás

Hogy mi is a Pöttöm Park? Ahonnan a beszéd útnak indul!

A Pöttöm Park beszélgetős, beszéltetős, beszédindító könyv 2-4 éves gyermekeknek. A mindennapi pörgés, a ránk zúduló napi többezer vizuális és megannyi más inger még a felnőttek számára is megterhelő, a kisgyermekek anyanyelvi fejlődésére pedig egyértelműen negatív hatást gyakorolnak. Mindez abban a 0-5 éves kor közötti időszakban történik, amikor az érési folyamatok a legintenzívebbek, ezért a gyermekek életénekezen szakasza igen hangsúlyos! A kisgyermekek játszva ismerik meg a világot, a játék a környezetük felfedezéséről, a tapasztalásról szól, így a játék egy igen intenzív tanulási folyamat is egyben.

Ebben, a könyv segítségével szakszerűen vezetett játékban lesz társatok a Pöttöm Park!

Minden szülőnek érték, hogy ebben a kritikus életszakaszban a legjobb, leghasznosabb támogatást tudja adni gyermekének azonnal használható módon. Ezt az értéket adja a szülőknek a Pöttöm Park!  1,5 -  2 éves kortól nagyszerű eszközt ad szókincsbővítéshez, a beszéd kezdeményezéshez, beszédfejlesztéshez, a részképességek fejlesztéséhez. A könyvet logopédusok, óvodapedagógusok, fejlesztőpedagógusok is nagyszerűen tudják használni a foglalkozásaik során. A gyönyörű illusztrációkat Ráduly Csaba készítette. Most ez az első 'Látogatás könyve', ami az ő keze munkáját dicséri! A könyv látványos, kedves illusztrációi is azt a célt szolgálják, hogy témát, ötletet adjon a beszélgetésekhez, a szavak, szótagok, mondatok felfedezéséhez!

A könyv nemcsak meghitt vidám pillanatokat ad majd, hanem a képek, feladatok segítségével ébresztheted gyermeked beszédét, támogathatod beszédindulását, fejlődését.

Egyéb adatok

Szerző:
Szabó Szilvia
Ajánlott:
2-4 éves gyerek számára
Kiadás éve:
2020
Terjedelem:
80 oldal

A hasonló termékek ebben a kategóriában

Azok a látogatók, akik a fenti terméket látták az alábbiakat szintén megnézték

Kívánságlistám

Kattintson az alábbi gombra, hogy hozzáadja a Pöttöm Park: Látogatás a beszéd birodalmába terméket Ön kívánság listájához.

Itt járt ...