Betöltés alatt... Kérem várjon...

Hirlevél feliratkozás


Margit Auer: Mágikus állatok iskolája 2. Rejtélyes gödrök

  • Margit Auer: Mágikus állatok iskolája 2. Rejtélyes gödrök
Egységár:
2990.-Ft
Termékazonosító:
9789632943367
Kiadó/gyártó:
Kiszállítás:
Megrendeléskor kiszámítjuk!
Bookmark and Share


Termékleírás

A Winterstein iskola titka, hogy akinek szerencséje van, életre szóló barátra lel. Mégpedig egy mágikus állat személyében, aki beszélni is tud! Vajon ki lesz a következő?
Senki nem tudhatja meg a mágikus állatkereskedés titkát. Ida és Rabbat, a róka azonban elszólják magukat. Csak meg ne tudja Miss Cornfield, az osztályfőnök!
Csoki egyetlen vágya, hogy neki is jusson mágikus állat. Semmi egyébbel nem törődik. Sem az iskolai színjátszó kör előadásával, sem a cikizéssel az osztályban – és főleg nem az iskola kertjében egyre szaporodó furcsa gödrökkel…
Hogyan keletkeznek a rejtélyes gödrök az iskola udvarán? Egyszerű gyerekcsíny? Vagy idegen galaxisból érkező űrlények keze van a dologban?
A fordulatos cselekmény az iskolai élet hétköznapjait és a gyerekek fantáziavilágát ötvözi. Minden gyerekszereplő egyéni jellem, mindenki változik, fejlődik – nem kis mértékben a megjelenő mágikus állatok és a kialakult különös szituációk hatására.
Nincs az a 8 éves fiú vagy lány, aki ellen tudna állni a beszélni tudó, egzotikus állatoknak! Izgalmas, olvasmányos könyv kedves illusztrációkkal.
A történet folytatódik.

Szerző: Margit Auer
Illusztráció: Nina Dulleck
Terjedelem: 208 oldal
Megjelenés: 2015

A hasonló termékek ebben a kategóriában

Kívánságlistám

Kattintson az alábbi gombra, hogy hozzáadja a Margit Auer: Mágikus állatok iskolája 2. Rejtélyes gödrök terméket Ön kívánság listájához.

Itt járt ...