Betöltés alatt... Kérem várjon...

Hirlevél feliratkozás


Ló az erkélyen (DVD)

  • Ló az erkélyen (DVD)
Egységár:
999.-Ft
Kiadó/gyártó:
Kiszállítás:
Megrendeléskor kiszámítjuk!
Bookmark and Share


Termékleírás

Van egy kivételes kisfiú, Mika, aki más, mint a többiek. Rendkívül  tehetséges, a legapróbb dolgokra is felfigyel, és mindig igazat mond.  Nehezen barátkozik másokkal, így gyakran magányosnak érzi magát. Ám  egy napon egy váratlan élmény örökre megváltoztatja az életét.  Van egy pompás paripa, Bucephalus. A szilaj és szelíd ló egykor a  versenypályák csillaga volt, most mégis egy erkélyen lakik szokatlan  körülmények között. Csupa rejtély, hogy került oda, és milyen sors vár rá bajba jutott gazdája mellett. A tízéves fiú és a szomszéd balkonon felfedezett négylábú találkozása  fordulatos események sorozatát indítja el, a meseszerű történetbe  pedig újabb szereplők kapcsolódnak be. A páratlan páros egyre  izgalmasabb kalandokba bonyolódik, amelyek során életre szóló  barátságok és szerelmek szövődnek, mindenki megtalálja a helyét, és  arra a titokra is fény derül, mit keres a ló az erkélyen.

 

A rangos fesztiváldíjakkal kitüntetett, a szakma és a közönség által egyaránt elismert Ló az erkélyen szokatlan érzékenysége, mélysége és könnyedsége miatt német nyelvterületen a 2012. év családi filmje, valamint mondanivalója kapcsán feldolgozott iskolai téma lett, amihez külön munkafüzet is készült. Az általános uniformizálódás és a tökéletességet diktáló trendek korában különösen fontos a másként, nehézségekkel élő emberek elfogadása. A világ sokféleségét és annak szerethetőségét, az egyediség értékét éppen a gyerekekben kell elsőként tudatosítani, akik mind elfogadónak születnek, de később, a szocializációs hatások következtében lassan elveszítik ezt a természetes toleranciát. Rendkívüli nyitottságuk azonban a megfelelő környezettel és irányítással megőrizhető, sőt folyamatosan fejleszthető, hogy az évek múltával derűs, fogékony, befogadó felnőtt váljon belőlük.

Ló az erkélyen lényeges és különleges témájának köszönhetően az Autisták Országos Szövetsége, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat és a Magyar Lovasterápia Szövetség támogatását élvezi.


 

l-az-erk-lyen-banner.jpg

Eredeti cím: Das Pferd auf dem Balkon
Rendezte: Huseyin Tabak
Főszereplők: Nora Tschirner, Enzo Gaier, Andreas Kiendl, Ernst Stankovski

Képarány: 1,85:1 (16/9)
Hangok: magyar Dolby Digital 5.1, német Dolby Digital 5.1
Játékidő: 90 perc
Extrák: Eredeti mozielőzetes, ajánlók
6 éven felülieknek
Gyártási év: 2012
Megjelenés: 2016

 

 

A hasonló termékek ebben a kategóriában

Azok a látogatók, akik a fenti terméket látták az alábbiakat szintén megnézték

Kívánságlistám

Kattintson az alábbi gombra, hogy hozzáadja a Ló az erkélyen (DVD) terméket Ön kívánság listájához.

Itt járt ...