Betöltés alatt... Kérem várjon...

Hirlevél feliratkozás


Jeremy Strong: A szuperszonikus kutya

  • Jeremy Strong: A szuperszonikus kutya
Egységár:
1590.-Ft
Termékazonosító:
9789638733924
Kiadó/gyártó:
Kiszállítás:
Megrendeléskor kiszámítjuk!
Bookmark and Share


Termékleírás

JEREMY STRONG, a könyv írója, napjaink egyik legsikeresebb szerzője a humoros tinédzserkönyvek műfajában. A szerző eddig megjelent könyvei Angliában meghaladták a 3 millió példányt, több mint 10 nyelvre fordították le a műveit. Magyar fordításban most jelenik meg először. A könyv egy eddig három részes sorozat első kötete. 
A SZUPERSZONIKUS KUTYA egy hóbortos kutya ragyogóan mulatságos története. Alapja a családtagok, barátok – és persze ellenségek – közötti viszony, de könnyedén emelkedik a vidám fantáziavilágba, olvasóját éppen úgy magával rántva, ahogy azt Streaker teszi Trevorral.
Trevor tudatában van, hogy teljesíthetetlen feladatot vállal, amikor beleegyezik, hogy a szünetben mindennap sétáltatja Streakert. De a munka, az munka, a pénz jól jön, és különben is, néha nem lehet ellentmondani Anyának. Akár szereti a kutyákat az Olvasó, akár nem, lehetetlen dolog nem belemerülni a szeleburdi, de szeretetre méltó kutya és éppen olyan szeretetre méltó – és talán éppen annyira szeleburdi – sétáltatója, Trevor (és, természetesen, majdnem barátnője, Tina...) történetébe.

 
Szerző: Jeremy Strong
Terjedelem: 106 oldal
Megjelenés: 2007

A hasonló termékek ebben a kategóriában

Kívánságlistám

Kattintson az alábbi gombra, hogy hozzáadja a Jeremy Strong: A szuperszonikus kutya terméket Ön kívánság listájához.

Itt járt ...