Betöltés alatt... Kérem várjon...

Hirlevél feliratkozás


J.K. Rowling: Legendás állatok: Grindelwald bűntettei - Az eredeti forgatókönyv

  • J.K. Rowling:  Legendás állatok: Grindelwald bűntettei - Az eredeti forgatókönyv
Egységár:
3590.-Ft
Kiadó/gyártó:
Kiszállítás:
Megrendeléskor kiszámítjuk!
Bookmark and Share


Termékleírás

 A Legendás állatok és megfigyelésük végén Göthe Salmander közreműködésével sikerül New Yorkban letartóztatni Gellert Grindelwaldot, de a nagy hatalmú sötét varázsló megszökik a fogságból. Nekiáll híveket toborozni, ám előttük sem fedi fel igazi célját, azaz hogy az aranyvérű varázslókat fellázítva megszerezze az uralmat a világ varázstalan lakói fölött.
Albus Dumbledore e terv meghiúsítása érdekében volt roxforti tanítványa, Göthe segítségét kéri. A magizoológus ezúttal is igent mond, nem sejtve, milyen veszélyes vállalkozás részese lesz. A mind megosztottabb varázsvilágban zajló események a legközelebbi barátok és családtagok egymás iránti hűségét és szeretetét is próbára teszik.

J.K. Rowling második eredeti forgatókönyve olyan meglepő adalékokkal szolgál a Harry Potter-történetekhez, amelyek minden bizonnyal nagy örömet szereznek úgy a könyvek, mint filmek rajongóinak.


Szerző: J.K. Rowling
Fordította: Tóth Tamás Boldizsár
Terjedelem: 292 oldal
Megjelenés: 2019

A hasonló termékek ebben a kategóriában

Kívánságlistám

Kattintson az alábbi gombra, hogy hozzáadja a J.K. Rowling: Legendás állatok: Grindelwald bűntettei - Az eredeti forgatókönyv terméket Ön kívánság listájához.

Itt járt ...