Betöltés alatt... Kérem várjon...

Hirlevél feliratkozás


Győri Hanna: Hoppi mesék - A titokzatos levél

  • Győri Hanna: Hoppi mesék - A titokzatos levél
Egységár:
1890.-Ft
Termékazonosító:
9786155441004
Kiadó/gyártó:
Kiszállítás:
Megrendeléskor kiszámítjuk!
Bookmark and Share


Termékleírás

Hallottál már a hoppikról? Ugye nem? Képzeld csak el, hogy a hoppik világában mindent apró, sürgő-forgó lények népesítenek be. Nagyon sok a dolguk, mindig sietnek, de ünnepelni nagyon szeretnek! Sütit sütnek, leveleket írnak, ajándékot készítenek, vagy egyszerűen csak: örülnek! A Hoppi mesék hősei, a talpraesett Toppi, a kicsi Pötyi, az okos Süti és Doki, a feltaláló mindent megtesznek azért, hogy az ünnepi készülődés jól sikerüljön.

"Gyerek voltam még, amikor először láttam Rófusz Ferenc, a Kossuth- és Oscar-díjas alkotó A légy című nagysikerű rövidfilmjét. Nagyon tetszett, és nagyon tetszik most, felnőttként is. Most új oldaláról ismerhetjük meg a szerzőt, aki a legkisebb korosztálynak készített vidám mesekönyvet. Szívből ajánlom a hoppigyerekek történetét mindenkinek! A rajzok ismét zseniálisak, a szeretetteljes figurákat pedig könnyen szívébe zárja minden kis olvasó!" - Bartos Erika

 

Szerző: Győri Hanna
Terjedelem: 48 oldal
Megjelenés: 2013

 

A hasonló termékek ebben a kategóriában

Kívánságlistám

Kattintson az alábbi gombra, hogy hozzáadja a Győri Hanna: Hoppi mesék - A titokzatos levél terméket Ön kívánság listájához.

Itt járt ...