Betöltés alatt... Kérem várjon...

Hirlevél feliratkozás


Faleveles gyerekpóló

  • Faleveles gyerekpóló
Egységár:
2790.-Ft
Kiadó/gyártó:
Kiszállítás:
Megrendeléskor kiszámítjuk!
Mérete:
Bookmark and Share


Termékleírás

Az INDIGO Póló és Textilnyomtató Műhely 2012. novemberében született. Könnyű szülés volt, tulajdonképpen nem is természetes úton jött a világra, nem hosszadalmas tervek következményeképpen, hanem hirtelen pottyant az égből, pontosabban Roland, aki híres a hirtelen döntésekről, egyszer csak vett egy pólónyomtató gépet, szinte saját magának is meglepetést okozva ezzel a váratlan lépéssel. Eddig hárman dolgoztunk a veszprémi kis műhelyben: Szücs Roland, Virt Emese és Páczelt Péter. A tréfa kedvéért mindannyian a Budapesti Műszaki Egyetemen végeztünk, Roland építőmérnökként, Emese és Paczi pedig építészmérnökként. Ám most nagy örömünkre csatlakozott hozzánk Király Veronika is, akinek a lendületével az Indigó még nagyobb hegyormokra tud felkapaszkodni, hogy aztán végképp meghódítsa a világot.
Olyan pamut termékeket készítünk, amelyek -szándékunk szerint-, nem tömegtermékek, hanem értéket hordoznak, szépek és egyediek. Nem a tömegigényt szeretnénk kiszolgálni, és kósza divathullámokat meglovagolni, hanem maradandó -sokszor hazai vonatkozású -, értéket szeretnénk teremteni, ezzel vállalva a kisebb, de igényesebb célközönséget. Azaz nem a gyors meggazdagodásra utazunk, hanem arra, hogy jól érezzük magunkat attól, hogy amit csinálunk, az jó, és aminek mi magunk is örülnénk.

Szenvedélyes falevél csodálóknak, falevél gyűjtögetőknek, falevél vizsgálgatóknak, falevél tapogatóknak, erdő- és mezőjáróknak. Illetve az ugyanilyen felnőtteknek, akik szenvedélyüket át szeretnék ültetni gyermekükbe.A mostanra már lehullott lombú őszi erdőknek szeretettel, vigaszul.

A hasonló termékek ebben a kategóriában

Kívánságlistám

Kattintson az alábbi gombra, hogy hozzáadja a Faleveles gyerekpóló terméket Ön kívánság listájához.

Itt járt ...