Betöltés alatt... Kérem várjon...

Hirlevél feliratkozás


David Walliams: Büdöss Úr

  • David Walliams: Büdöss Úr (KÖNYV)
Egységár:
2990.-Ft
Termékazonosító:
9786155234583
Kiadó/gyártó:
Kiszállítás:
Megrendeléskor kiszámítjuk!
Bookmark and Share


Termékleírás

David Walliams eredeti, csavaros és szívhez szóló regénye egy tizenkét éves kislány, Kloé és a padon élő hajléktalan barátságának könny- és orrfacsaró története. Walliams az angol gyerekirodalom legújabb sikerszerzője – vagy ahogy legtöbbször emlegetik: a 21. század Roald Dahlja, így talán nem meglepő, ha könyvét Roald Dahl világhírű illusztrátora, Sir Quentin Blake álmodta képekbe.
"Büdöss úr büdös volt. Jobban mondva bűzlött. Sőt, ha létezne ilyen szó, akkor azt mondhatnánk: bűzdöglött. Nála büdösebb bűzös bűzdöglő nem volt a világon." Igen, amint a nevéből is gondolhatjuk, Büdöss úr meglehetősen büdös – de mégis ő az egyetlen ember, aki jó fej Kloéval. Így aztán, amikor úgy tűnik, hogy Büdöss urat elkergethetik a városból, Kloé gondolkodás nélkül elbujtatja őt a kert végi sufniban.
A lány aztán a saját bőrén tapasztalja, hogy bizonyos titkoknak katasztrofális következményei lehetnek. És ha már a titkoknál tartunk: ha a szimatunk nem csal, Büdöss úr múltjában is erősen bűzlik valami...

 

Szerző: David Walliams
Terjedelem: 250 oldal
Megjelenés: 2013


A hasonló termékek ebben a kategóriában

Kívánságlistám

Kattintson az alábbi gombra, hogy hozzáadja a David Walliams: Büdöss Úr terméket Ön kívánság listájához.

Itt járt ...