Betöltés alatt... Kérem várjon...

Hirlevél feliratkozás


Dariusz Tuzimek: Neymar - A futball mágusa

  • Dariusz Tuzimek: Neymar - A futball mágusa
Egységár:
2999.-Ft
Kiadó/gyártó:
Kiszállítás:
Megrendeléskor kiszámítjuk!
Bookmark and Share


Termékleírás

Ez a könyv egy álom megvalósulásáról és egy sztár születéséről szól. A hároméves Neymar da Silva Santos Júnior labdával a kezében aludt el. És mivel minden alkalomra labdát kapott, már ötven darab gyűlt össze belőlük! Székek és fotelek között cselezett, az első gólját a kanapénak rúgta. Ma – éppolyan könnyedén, mint egykor a bútorokat – a Paris Saint-Germain játékosa az ellenfeleit cselezi ki a világ legnagyobb stadionjaiban. Úgy mozog, mintha a lábához nőtt volna a labda, rajongóit elkápráztatja technikájával, trükkjeivel és álomszép góljaival. E gazdagon illusztrált könyvből megtudhatod, hogyan tanult meg Neymar focizni, hogyan szerettek bele rajongói, milyen értékek határozzák meg az életét, milyen fontos neki a család, és mennyire élvezi az életet.

 

A szerzőről:

Dariusz Tuzimek – 25 éve sportriporter. Amikor nem dolgozik, a lengyel újságírók futballcsapatának kapitánya. Gyakran focizik a fiával is. A lengyel válogatott csapatkapitányáról, Robert Lewandowskirol megjelent bestseller szerzője.

 

Szerző: Dariusz Tuzimek
Terjedelem: 184 oldal
Megjelenés: 2017

 

A hasonló termékek ebben a kategóriában

Kívánságlistám

Kattintson az alábbi gombra, hogy hozzáadja a Dariusz Tuzimek: Neymar - A futball mágusa terméket Ön kívánság listájához.

Itt járt ...