Betöltés alatt... Kérem várjon...

Hirlevél feliratkozás


Balázs Ágnes: A beszélő kiskutya és más történetek

  • Balázs Ágnes: A beszélő kiskutya és más történetek
Egységár:
2199.-Ft
Termékazonosító:
9789634158257
Kiadó/gyártó:
Kiszállítás:
Megrendeléskor kiszámítjuk!
Bookmark and Share


Termékleírás

A Mesék örökmozgóknak különleges koncepciója utat talál a sokszor túlterhelt, hiperaktív vagy figyelemzavaros gyerekekhez, hiszen a felolvasásra szánt, rövid, humoros mesék egy-egy kiemelt kifejezéséhez egyszerű mozgásgyakorlatok társulnak. A beszélő kiskutya című első mesében például a "vau" elhangzásakor a gyerekeknek fel kell pattanniuk a székükről, meg kell pördülniük egyszer, majd visszaülhetnek a helyükre. Amikor pedig a "virsli" szót olvassák fel nekik, akkor egy előre meghatározott bútorig kell fél lábon elugrálniuk, majd vissza a helyükig. A felolvasás során a szülőknek természetesen ügyelniük kell arra, hogy a gyerekek a kiválasztott "varázsszavak" elhangzásakor el tudják végezni a gyakorlatokat, és csak utána szabad folytatniuk a mesét.
A bájos, egyszerű nyelvezettel megírt meséket biztosan minden izgő-mozgó óvodás és kisiskolás gyerek szívébe zárja majd.

 

Szerző: Balázs Ágnes
Illusztrátor: Horváth Ildi
Terjedelem: 53 oldal
Megjelenés: 2017

 

A hasonló termékek ebben a kategóriában

Kívánságlistám

Kattintson az alábbi gombra, hogy hozzáadja a Balázs Ágnes: A beszélő kiskutya és más történetek terméket Ön kívánság listájához.

Itt járt ...