Betöltés alatt... Kérem várjon...

Hirlevél feliratkozás


Bajzáth Mária: Mi a legerősebb a világon? - 400 találós kérdés és talányos mesék a világ minden tájáról

  • Bajzáth Mária: Mi a legerősebb a világon? - 400 találós kérdés és talányos mesék a világ minden tájáról
Egységár:
3299.-Ft
Termékazonosító:
9786155591549
Kiadó/gyártó:
Kiszállítás:
Megrendeléskor kiszámítjuk!
Bookmark and Share


Termékleírás

Hány feje van az embernek? Hányat lép a kígyó egy nap? Melyik ágon nincsen levél? 

,,A találós kérdés a világ minden táján megtalálható, ősi műfaj. Fejleszti a gondolkodást, a figyelmet, a szókincset, a nyelvi kreativitást, az olvasást, a szövegértést, a képzelőerőt, a képalkotó képességet és az együttműködési készséget. Éppen ez a könyv és a letölthető játék célja is."
Bajzáth Mária, a Népmesekincstár mesepedagógiai módszer kidolgozója 

A Népmesekincstár mesegyűjteményeket kiegészítő új, Népmesekincstár Plusz sorozat részei az életünket át- meg átszövő, a nyelvünkkel, gondolkodásunkkal és mindennapi életünkkel kapcsolatos, évszázadok alatt felhalmozódott tudást gyűjtik össze különböző témákban.
A sorozat első kötetében a találós kérdéseké a főszerep. Közülük ebbe a válogatásba azok kerültek, amelyek a mai gyerekek számára is megfejthetők és érthetők, mert élő ismeretanyagra és aktív szókincsre épülnek. 
A korszerűsége és sokszínűsége miatt hiánypótló gyűjteményben olvasható 400 találós kérdést és 18 talányos mesét Bajzáth Mária mesepedagógus a világ minden tájáról válogatta. A tematikus fejezetek (pl. állatok, tárgyak, égitestek, ember) kezdő, középhaladó és haladó szint szerint tagolódnak, így mindenki örömét lelheti a könyvben, hiszen ebben a műfajban éppúgy kezdő lehet a négyéves gyerek, mint a 103 éves dédszülő, aki sohasem foglalkozott találós kérdésekkel.

 

Szerző: Bajzáth Mária
Illusztrátor: Maros Krisztina
Terjedelem: 203 oldal
Megjelenés: 2017

 

A hasonló termékek ebben a kategóriában

Kívánságlistám

Kattintson az alábbi gombra, hogy hozzáadja a Bajzáth Mária: Mi a legerősebb a világon? - 400 találós kérdés és talányos mesék a világ minden tájáról terméket Ön kívánság listájához.

Itt járt ...