Betöltés alatt... Kérem várjon...

Hirlevél feliratkozás


Bíró Eszter: Állati Zenés ABC 2. - Zenés mesés képeskönyv nagylemezzel és ábécés poszterrel

  • Bíró Eszter: Állati Zenés ABC 2. - Zenés mesés képeskönyv nagylemezzel és ábécés poszterrel
Teljes ár:
4500.-Ft
Az Ön ára:
3150.-Ft (Megtakarítás 1350.-Ft!)
Kiadó/gyártó:
Kiszállítás:
Megrendeléskor kiszámítjuk!
Készleten van:
3
Bookmark and Share


Termékleírás

"A gyerekek igényét minél magasabbra emelni, és úgy nevelni őket, hogy vágyaik megvalósításához képesek legyenek megteremteni a feltételeket, rendkívül fontos szülőnek és pedagógusnak egyaránt. A zene világának megismerése nem utolsó feladat, mert nagyon befolyásolja - többek között - a gyerekek érzelmi fejlődését. Ezek a dalok utazásra hívnak a színvonalas zene világába. Az ábécé mellett nagyszerű muzsikusok különös hangszereivel is megismerkedhetnek a gyerekek. Ráadásul Bíró Eszter szép hangján és barátságos, közvetlen előadásában. Szívesen ajánlom mindenkinek." (Halász Judit)

A lemezen közreműködik többek között: Gálvölgyi János, Lovasi András, Presser Gábor, Födő Sándor " Fodo", Hámori Máté, Borlai Gergő, Fekete Kovács Kornél, Nikola Parov, Hegedűs Máté "Kishega", Fekete Márton "Kispuma", Molnár Péter "Mojmoj", Csonka Gábor, Kertész Endre, id. Födő Sándor, Cserta Balázs, Hámori János, Hámori Zsófia és még sokan mások.

 

Kiadás éve: 2015
A könyv egy CD-t is tartalmaz.

A hasonló termékek ebben a kategóriában

Kívánságlistám

Kattintson az alábbi gombra, hogy hozzáadja a Bíró Eszter: Állati Zenés ABC 2. - Zenés mesés képeskönyv nagylemezzel és ábécés poszterrel terméket Ön kívánság listájához.

Itt járt ...