Betöltés alatt... Kérem várjon...

Hirlevél feliratkozás


Anna Woltz: Gipsz, avagy hogyan szereltem meg egy nap alatt a világot?

  • Anna Woltz: Gipsz, avagy hogyan szereltem meg egy nap alatt a világot?
Egységár:
2590.-Ft
Kiadó/gyártó:
Kiszállítás:
Megrendeléskor kiszámítjuk!
Bookmark and Share


Termékleírás

"Anyának egy csomó minden hiányzik, ha velem van. Nekem meg akkor hiányzik egy csomó minden, ha anya nincs velem." Felicia dühös az egész világra. A szülei épp elváltak, és ez az első nap, amikor Bertával, a húgával az apukájuknál alszanak. Ez a vártnál is sokkal rosszabbul alakul... Ráadásul Berta szánkóbalesete miatt az egész család összezárva tölti a teljes napot a kórház sürgősségi osztályán. Felicia nekivág a kórház folyosóinak,rengeteg kalandba keveredik, mindenféle érdekes gyerekkel fut össze, köztük egy nagyon vagány fiúval, Adammal is...
 

A Pagony legújabb sorozatába, az Abszolút Könyvekbe olyan -12 éveseknek szóló, olvasmányos és izgalmas könyveket válogatunk, amelyek abszolút lendületesek, abszolút színvonalasak, abszolút maiak. Abszolút könnyű őket olvasni, de mégsem felszínesek, abszolút nem megterhelőek, de mégis elgondolkodtatók. Van és lesz köztük fiús és lányos, magyar és külföldi, fantasy, kaland vagy éppen detektívregény ami mindegyikben közös, és amit garantálunk: ezeket a könyveket jó olvasni!

 

Írta: Anna Woltz
Fordította: Rádai Andrea
Terjedelem: 168 oldal
Megjelenés: 2018

A hasonló termékek ebben a kategóriában

Kívánságlistám

Kattintson az alábbi gombra, hogy hozzáadja a Anna Woltz: Gipsz, avagy hogyan szereltem meg egy nap alatt a világot? terméket Ön kívánság listájához.

Itt járt ...