Betöltés alatt... Kérem várjon...

Hirlevél feliratkozás


Abszolút lány - 99 kérdés & válasz kamaszoknak

  • Abszolút lány - 99 kérdés & válasz kamaszoknak
Egységár:
2450.-Ft
Kiadó/gyártó:
Kiszállítás:
Megrendeléskor kiszámítjuk!
Bookmark and Share


Termékleírás

Hogyan lesz a lányból nő? A felnőtté válás folyamatának fontos, ugyanakkor meglehetősen zűrös időszaka a serdülőkor. A kamasz gyerekek mindenféle testi és lelki változásokon mennek keresztül. Ebből a könyvből a serdülő lányok megtudhatják, hogy valójában mi és miért változik bennük. Életkoruknak megfelelő, őszinte válaszokat kapnak a barátság, szerelem, szexualitás és felnőtté válás témájában felmerülő 99 kérdésre, többek között ezekre:
Mitől lesznek a lányok egyszer csak magasabbak a fiúknál? Szép vagyok? Mit mondjak a fiúk hülye beszólásaira? Mi az a kiberzaklatás? Hogyan lesz a kisbaba? A nagy mell nőiesebb? Mekkora tampont vegyek? Számít, hogy milyen cuccokban járok? Mi az a plasztikai műtét? Mi történik a fiúkkal serdülőkorban? Milyen lányok tetszenek a fiúknak? Milyen lesz az első alkalom? Lehet, hogy az én hüvelyem túl szűk? Mivel foglalkoznak a prostituáltak? Miért nem engednek el este egyedül a szüleim? Tényleg veszélyes az internetes barátság? Komolyan részt kell vennem a házimunkában?

Egyéb adatok

Szerző:
Sabine Thor-Wiedemann
Kiadás éve:
2016
Terjedelem:
80 oldal

A hasonló termékek ebben a kategóriában

Kívánságlistám

Kattintson az alábbi gombra, hogy hozzáadja a Abszolút lány - 99 kérdés & válasz kamaszoknak terméket Ön kívánság listájához.

Itt járt ...