Betöltés alatt... Kérem várjon...

Hirlevél feliratkozás


Étienne Klein: Gondolj bele! Volt-e nulladik pillanat?

  • Étienne Klein: Gondolj bele! Volt-e nulladik pillanat?
Egységár:
1470.-Ft
Termékazonosító:
9789632944111
Kiadó/gyártó:
Kiszállítás:
Megrendeléskor kiszámítjuk!
Bookmark and Share


Termékleírás

A Gondolj bele! sorozat kötetei szellemi kalandra hívnak a minket leginkább foglalkoztató kérdésekben. A filozófusok által jegyzett szövegeket művészi illusztrációk kísérik, a bölcselet nagyjaitól származó, továbbgondolásra késztető idézetek pedig bevezetik az olvasót a filozófia világába. 
Honnan ered a világmindenség? Ahogyan keletkezett, egyszer majd véget is ér? Miért jelent meg benne az ember? A leg­kínzóbb kérdéseink a kezdetre vonatkoz­nak. Mitológiai, vallásos, filozófiai értel­mezések keresik rájuk a választ. A tudósok felfedezéseinek köszönhetően nyomon követhetjük a világegyetem történetét egészen a 13,7 milliárd évvel ezelőtti állapotáig, amelyet Nagy Bummnak (Big Bang) nevezünk. Ám milyen lehetett a Nagy Bumm előtti univerzum? Milyen lehetett az a különös valóság, amely megelő­zött minden más valóságot? Senki sem tudja, ám ez semmiképpen sem akadálya annak, hogy beszél­jünk róla.

Írta: Étienne Klein
Fordította:Szőcs Imre
Terjedelem: 68 oldal
Megjelenés: 2017

A hasonló termékek ebben a kategóriában

Kívánságlistám

Kattintson az alábbi gombra, hogy hozzáadja a Étienne Klein: Gondolj bele! Volt-e nulladik pillanat? terméket Ön kívánság listájához.

Itt járt ...