Betöltés alatt... Kérem várjon...

Hirlevél feliratkozás


Hírek, aktualítások

Fantazmagória gyerekkönyv-kihívás

Kihívás az olvasás megszeretéséért! Belevágsz? 

A Fantazmagória Gyerekkönyv-kihívás 2018-al vállalod, hogy idén (2018-ban) elolvasol 12 darab könyvet és nyerhetsz törzsvásárlói kártyát!

A játék lényege, hogy boltunkban átveheted az alábbi listát, amellyel vállalod, hogy elolvasol kategóriánként egy könyvet. A könyvről készült képet posztold az idővonaladon a#fantazamagóriakönyvkihívás jeligével, vagy a @Fantazmagóriakönyvesbolt linkkel és a listán pipálod magadnak az adott kategóriát. Ha ajánlót is írtok a könyvről, annak külön örülünk.

A résztvevők első sorban olvasni tudó gyerekek, de a facebookon a szülők segítségére is szükség lesz.

Minden hónapban a játékosok között kisorsolunk egy, 10% kedvezményre jogosító, törzsvásárlói kártyát! (A kedvezmény online és bolti vásárlás esetén is érvényesíthető.)

kihivas.jpg

Programok február-március

Február 6. 10 óra Hasizomfejlesztő és regeneráló LoveYourBelly tréning

A szétnyílt hasizom nem csak rosszul hangzik, hanem komoly problémákat is okozhat! 
Sokan nem is tudnak róla, hogy ez rejlik a tüneteik mögött...
• hasad bizonyos helyzetekben rendellenesen előre csúcsosodik ?
• a rendszeres edzés ellenére sem tapasztalsz lényegi fejlődést?
• állandósult a hátfájásod?
• a várandósság után a hasizmaid nem húzódtak vissza?
• a gátizmaid meggyengültek?
• köldök - vagy hasfali sérved van?
Van megoldás!
A tanfolyamra egyszer kell eljönnöd, ahol 2-3 órában elméleti és gyakorlati oktatásban részesülsz. Tudni fogod mi az ami számodra tilos és megtanulod a technikáját, miként lehet a szétnyílt hasizmod ellenére lapos és izmos a hasad! Szánd rá ezt a pár órát, hogy a probléma ne legyen többé probléma!
Polifoamot hozz magaddal!
Díj: 8000 Ft
További infók, jelentkezés:
Tóth Évi 0620-9563-364
http://www.evifitness.hu/loveyourbelly/

Február 9. péntek 18 óra Mit kezdjünk az akaratossággal?

26694028-1732266780170740-548286418-n.jpgKönyvbemutató és kötetlen beszélgetés a dackorszakról, az akaratosságról Deliága Éva gyerekpszichológussal.

További információk a könyvről: http://deliagaeva.hu/

Belépőjegy: 500 Ft

tatayossz.jpg

Február 17. szombat 10 óra A kiskakas gyémánt félkrajcárja

Ismét eljön hozzánk a Tatay Színház!

Most A kiskakas gyémánt félkrajcárja című bábelőadást hozzák el Nektek! Lehet, hogy a végén még közös játékra is lesz idő!

Belépőjegy ára: 1000 Ft gyerekeknek, 500 Ft kísérőknek. (Jegyek a helyszínen elővételben is kaphatók.)

Időpont: 2018. február 17. (szombat) 10 órától
Cím: Fantazmagória könyvesbolt (2040, Budaörs Szabadság út 61.)

Március 24. szombat 10 óra Tatay Színház - A gomba alatt

Most Vlagyimir Szutyejev A gomba alatt című meséjének bábelőadás változatát hozzák el Nektek! 

Belépőjegy ára: 1000 Ft gyerekeknek, 500 Ft kísérőknek. (Jegyek a helyszínen elővételben is kaphatók.)

Időpont: 2018. március 24. (szombat) 10 órától
Cím: Fantazmagória könyvesbolt (2040, Budaörs Szabadság út 61.)

Év végi munkarend

Nyakunkon a Karácsony, úgyhogy álljon itt néhány hasznos információ webáruházunk és üzletünk nyitva tartásával kapcsolatban, ha valaki nem akar lemaradni az ajándék beszerzéséről:

Ha december 21-ig leadod online rendelésedet, akkor az még pont odaér másnap utánvétes kiszállítással. Természetesen december 21 után is rendelhetsz, de azt már csak jövőre kapod meg :)

A Fantazmagória gyerekkönyvesbolt december 22-én 18:00 óráig tart nyitva, ezt követően mi is ünneplünk a családdal, úgyhogy legközelebb 2018 január 2-án találkozunk.

Köszönjük, hogy látogatásoddal megtisztelted honlapunkat vagy felkerested üzletünket. Márciusi nyitásunkat követően izgalmas kalandokban volt részünk együtt, sok-sok remek gyerekkönyvvel, programmal, foglalkozással, és ez jövőre sem lesz másképp! Boldog ünnepeket mindenkinek!

 

Berg Judit közönségtalálkozó

kollazs.jpg

Minden korosztály számára van története a Maszat-sorozattól kezdve a Cipelő cicákon, Két kis dinón és a Tökmagokon át, Panka és Csiribí történetein is túl egészen a Rumini-sorozatig, illetve Lenge mesékig!

Most élőben is találkozhattok kedvenc írótokkal!

Berg Judit 2017. szeptember 27-én meglátogat minket és rövid beszélgetést követően dedikálja számotokra könyveit.

Minden rajongót szeretettel várunk!

Belépés ingyenes!

Cím: 2040 Budaörs Szabadság út 61.

NYÍLT ÓRÁK 2017. szeptember 11-15. között

 

Meghirdetett foglalkozásaink bemutató órái a szeptember 11-i héten lesznek. Minden érdeklődőt szeretettel várunk az első, ingyenes órákra.

A heti beosztást az alábbi képen találják, további részletek a www.fantazmagoria.hu főoldalának bal menüsorjában, valalmint a www.facebook.com/fantazmagoriakonyvesbolt oldalon az Események között.

fantazmag-ria-heti-beoszt-sa-szept-page-001.jpg

VIVANDRA KIADÓ KÖNYVEI

vivandra.jpgKevesen tudják, hogy van egy budaörsi kiadó, akik olyan szép és igényes könyveket adnak ki, mint a Szívmadár (Finy Petrától), az Én Nagypapám és az Anyukamesék, valamint a Liza és Micsoda sorozat, vagy olyan mélyre ható érzelmeket dolgoznak föl, mint a Ne bánts könyv, a Szeretlek könyv vagy a Halál könyv. A kicsik számára nyújt igazi szórakozást a Pötty könyv, valamint a legújabb "interaktív" kiadvány, a Pöttyjáték.

A Vivandra kiadónak köszönhetően mostantól A kockásfülű nyúl történetei is megtalálhatóak a polcainkon, nosztalgikus érzésekkel vehetjük kezünkbe ezeket a kis kiadványokat, melyek mindegyikáben két mese található. A másik régi kedvenc Marék Veronika Öcsi és Bátyó összegyűjtött meséi, amit most saját gyerekeinkkel is megismertethetünk. Ezeket és a többi szép kiadványt megtaláljátok a Fantazmagóriában! 

POZSONYI PAGONY SAROK A FANTAZMAGÓRIÁBAN

pagony-logo.jpgA Fantazmagória Könyvesboltban a Pozsonyi Pagony kiadó valamennyi kiadványányát megtalálod. A Pozsonyi Pagony kiadóként, csakúgy, mint gyerekkönyvesboltként, a minőségi gyerekkultúra elkötelezett híve. Célja, hogy a gyerekek kezébe olyan könyvek kerüljenek, amelyek szövegileg, képileg egyaránt igényesek. Elsősorban kortárs magyar szerzőket és illusztrátorokat foglalkoztatnak, ugyanakkor igyekszenek bemutatni olyan külföldi szerzőket, illusztrátorokat is, akik Nyugat-Európában vagy Amerikában évtizedek óta ismertek és elismertek, Magyarországon azonban eddig nem jelent meg könyvük (például Eric Carle, Alona Frankel, Jill Tomlinson, Annie M. G. Schmidt). 
Könyveik korosztály tekintetében széles skálán mozognak: a legkisebbektől kezdve egészen a kisiskolás korig kínálnak olvasnivalót.
Szerzőik között tudhatják többek között Berg Juditot, Finy Petrát, Tasnádi Istvánt, Kiss Ottót, Bagossy Lászlót, Gimesi Dórát, Máté Angit, Gévai Csillát.
Illusztrátoraik, a teljesség igénye nélkül Marék Veronika, Bartos Erika, Takács Mari, Paulovkin Boglárka, Gyöngyösi Adrienn, Baranyai András, Agócs Írisz, Szegedi Katalin, Pásztohy Panka.
2007 és 2012 között minden évben Pagony-könyv nyerte el az IBBY Év Gyerekkönyve Díját (2007-Berg Judit: Rumini; 2008-Czigány Zoltán: Csoda és Kósza, 2009-Szijj Ferenc: Zöldség Anna; 2010-Bagossy László: A Sötétben Látó Tündér, 2011-Máté Angi: Volt egyszer egy; 2012-Tasnádi István: A kőmajmok háza), könyveik bekerültek az ajánlott olvasmányok közé.
A Pagony 2013-ban létrehozta a saját ifjúsági kiadóját, a Tilos az Á-t, hogy ne csak 0-12 éveseknek, hanem immár a 12 éven felüli kis- illetve nagy kamaszok kezébe is minőségi kortárs olvasmány kerülhessen.
A Pagony nevéhez fűződik az Aranyvackor független meseíró és illusztrációs pályázat létrehozása – ezzel is lehetőséget teremtve a kortárs gyerekirodalom szélesebb körű megismeréséhez. 

A Pagony célja nem más, minthogy a gyerekkönyvekhez való hozzáállás és a gyerekirodalomról való gondolkodás itthon is felnőtté váljék. Ennek megfelelően próbálják tenni a dolgukat: minőségi kortárs szövegeket minőségi illusztrációkkal kiadni, a magyar gyerekirodalom színe-javát minél többeknek megmutatni.

Forrás: Pozsonyi Pagony

A Pagony-könyvek folyamatosan bővülő kínálata az alábbi linkre kattintva érhető el:
http://fantazmagoria.hu/brands.php?brand=Pozsonyi-Pagony

 

A CSIMOTA GYEREKKÖNYVKIADÓ KÖNYVEI MEGÉRKEZTEK


A Csimota Könyvkiadó szinte teljes választéka a mai naptól megvásárolható a Fantazmagória könyvesboltban.

csimota-logo.pngA Csimota Könyvkiadó 2003-ban jött létre azzal az újító szándékkal, hogy fiatal, ám elismert szerzők műveit jelentesse meg, valamint, hogy a hagyományos irodalmi igényesség mellett felhívja a figyelmet a korai képi és vizuális nevelés fontosságára.

A kiadó megőrizve kezdeti lendületét a mai napig is a legprogresszívebb gyerekkönyvkiadónak számít a hazai piacon. Újdonságaival, koncepció könyveivel, nem csak a szakma elismerését vívta ki magának, de több kiadványuk mára már megkerülhetetlen klasszikussá vált.

A legelismertebb magyar szerzők; Tóth Krisztina, Varró Dániel, Böszörményi Gyula, Dragomán György, Lackfi János mellett kinevelt maga köré fiatal és tehetséges illusztrátorokat, akik mára már nemzetközi szinten is elismert alkotók; Kárpáti Tibor, Takács Mari, Rippl Renáta, Baranyai (b) András, Makhult Gabriella, Szulyovszky Sarolta…

Kiadványaikból nem egy jelent meg külföldi piacokon, hazai körökben pedig rangos társkiadókkal és együttesekkel dolgozott együtt; Magvető Kiadó, Egyszervolt.hu, Pozsonyi Pagony, Nemzeti Filharmonikusok, Sárik Péter Trió.

A folyamatosan bővülő kínálat az alábbi linkre kattintva érhető el:
http://fantazmagoria.hu/brands.php?brand=Csimota

 

A FANTAZMAGÓRIA MEGNYÍLT BUDAÖRS SZÍVÉBEN

A Szabadság út 61. szám alatt Fantazmagória néven kifejezetten gyerek-könyveket árusító bolt nyitott, ahol megtalálhatóak mind az új, mind a klasszikus kiadványok, a kedvenc mesék és érdekes foglalkoztatók. A bolthoz kapcsolódó helyiség különböző fejlesztő és szórakoztató gyermekfoglalkozásoknak ad otthont 2017. márciusától. Kövesd Facebook oldalunkat is, ahol folyamatosan friss információkkal szolgálunk foglalkozásainkról, az üzletünkben kapható kiadványokról és egyéb történésekről. Webáruházunkba folyamatosan töltjük fel a rendelhető kiadványokat, de emellett megtalálható valamennyi foglalkozásunk részletes leírása és a jelentkezési űrlapok is. Szeretettel várunk mindenkit a Fantazmagória birodalmában!