Betöltés alatt... Kérem várjon...

Hirlevél feliratkozás


Szülinapi bulik

szulinap.jpg

 

Ünnepeld születésnapodat Budaörs gyerekkönyvesboltjában, a Fantazmagóriában. Nagytermünkben 10-15 fő részvételével tarthatsz születésnapi bulit több tematika szerint, családias hangulatban.

Fantazmagórikus szülinap

Fiúknak és lányoknak különböző korosztályok számára egy-egy könyvhöz vagy meséhez kapcsolódó tematikus születésnapok szervezése profi animátor közreműködésével. Fejtörők, kézműveskedés, feladatok és játékok.

Itt több lehetőség közül választhattok:

  • Dínós szülinap
  • Hercegnős szülinap
  • Űr szülinap
  • Kalózós szülinap
  • Marokállatka varró szülinap (kis létszámban, szülői segítséggel)
  • Varázsbirodalom szülinap
  • Fantazmagórikus festés

Minden tematikus szülinapnál a gyülekező idejére játékkal készülünk, majd fejtörők és különböző kézművesekedés következik. Minden gyeremek (vendég és ünnepelt) saját készítésű alkotással/ajándékkal térhet haza.

A Fantazmagórikus festés bő 1 óra közös festés, melyben előre megrajzolt vásznakon, lépésről-lépésre haladva megfestik a gyerekek az ünnepelt által választott képet. Tortázás és köszöntés zárja az eseményt.

szulinapok.jpg

Születésnap árak és részletek:

Alapdíj minden születésnap esetén:
Fantazmagória nagyterem bérleti díja 2 órára: 20 000 Ft.
A bérleti díj tartalmazza a nagyterem berendezéseinek (kinyitható asztal, székek, játékok), valamint poharak, tányérok, műanyag evőeszközök használatát. A gyerekek étkezéséről és a tortáról a születésnap megrendelője gondoskodik. A torta hűtését a helyszínen meg tudjuk oldani.

Csak a terem bérlésére is van lehetőség. Valamint a mozivászonnak és a hangtechnikának köszönhetően mozizást is kérhettek.

Fantazmagórikus születésnap
Fantazmagória nagyterem bérleti díja 2 órára: 20 000 Ft + gyermekenkénti díj: 1 500 Ft/fő

A születésnap előre egyeztetett időpontban kerül megtartásra. Jelentkezéskor 10 000 Ft előleget szükséges befizetni, az egyeztetett időpont előtt két nappal ingyenesen le lehet mondani, ilyenkor az előleg is visszajár, 48 órán belüli lemondás esetén az előleg megmarad. A jelentkezéskor megrendelőlapot töltünk ki, az ott meghatározott létszám fizetendő a születésnapon, a létszámot 48 órával korábban lehet utoljára módosítani.

Amit biztosítani tudunk: 70 nm-es terem, mozivászon, projektor és 5.1 hangrendszer, asztal, székek, műanyag tányérok, poharak.

Érdeklődni a 70/502 5753 telefonszámon vagy domany.katalin@fantazmagoria.hu e-mailcímen lehet.

Szülinapi meghívót itt tudtok letölteni jpg.